Reviews

Hoi Joyce, Super bedankt voor je begeleiding. Je hebt me goed op weg geholpen en me vertrouwen gegeven dat er zeker nog ergens een werkplek, of freelance werk voor mij te vinden zal zijn.  Fijn ook de tips die je hebt gegeven ivm het CV, het voelt alsof ik nu iets heb waar ik mee voor de dag kan komen! Ciao

Tonny – Sterk in je Werk

Ik ben je zeer dankbaar voor het coachtraject van afgelopen jaar. Ik weet nog goed hoe ik bij je binnen kwam.. totaal geen idee wat me te wachten stond en ik zat toen echt op een kruispunt qua werk maar ook prive. We hadden al snel een klik en lachte ook veel tussen door. Ook kreeg ik verschillende leerzame opdrachten van je mee en één daarvan hangt nog steeds op mijn wc deur!  Ik ben zoveel bewuster geworden van mijzelf, ik heb mezelf nog beter leren kennen.  Nogmaals dank en ik ga je wel een beetje missen 😉 Liefs Rosita

Rosita

Ik heb na mijn ontslag bij mijn werkgever contact gezocht met Joyce, ze had het eigenlijk druk maar voor mij maakte ze tijd!! Joyce is een super mens die de tijd neemt voor je verhaal en je weer op weg helpt naar een nieuwe baan. Ik ben supergoed geholpen en ze is een Topper. Ik beveel Joyce aan iedereen aan. 👍👍. Bedankt Joyce

Elvira van der Neut

Pedagogisch medewerker

Al een tijdje draaide ik in een cirkel rond: wat kan ik, wat wil ik, nog een studie volgen? Kies ik ervoor om iets totaal anders te gaan doen of zit ik op mijn plek in de sector zorg en welzijn? Door de gesprekken werden mijn talenten, mogelijkheden en valkuilen besproken. Joyce ondersteunde dit proces met diverse middelen zoals het schrijven van een levensverhaal of een persoonlijkheidstest. Soms was het confronterend maar de sfeer was veilig zodat ik mij volledig kon richten op mijn proces. Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat dit traject mij zoveel op zou leveren. De vragen verdwenen en er kwamen antwoorden voor terug. De coaching van Joyce heeft mij een kijkje in de toekomst gegeven waardoor mijn goal helder is geworden. Wat een energie geeft dit! Joyce: hartelijk dank voor alles en wie weet tot ziens in het Heart House.

Caro Verlouw

Het was een bijzonder gesprek wat we gisteren hadden en je hebt me op een heldere manier een spiegel voorgehouden. Wat fijn om zoiets op deze manier te mogen ervaren – wat mij betreft ook helemaal zuiver. Er is weer genoeg werk aan de winkel. 

Thea – Sterk in je Werk

Hoi Joyce, ik ben nog steeds verwonderd over ons gesprek afgelopen week. Ik heb veel nieuwe inzichten mogen ontvangen deze dag en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik heb dat eigenlijk nog nooit op deze manier ervaren. Je bent echt heel goed in je vak en dat wilde ik je graag laten weten. Ik kom graag nog een keer langs… en hoop dat ik dan een stap verder heb kunnen nemen. 

Christine – Sterk in je Werk

Bij Joyce een mindfulness training gevolgd van acht bijeenkomsten. Gericht op het werk maar ook kwamen er een aantal privé dingen aan de orde. Joyce leren kennen als een inspirerende vrouw met gevoel voor humor en die je goed leert kijken naar je eigen handelen gedachten en je eigen gevoel. Joyce is integer en een betrokken persoon. De mindfulness heeft mij veel gebracht bedankt.

Deborah van Heijningen

Hoofd zorg & welzijn De Sfinx en Wijkzorg Zeewolde

Hoi Joyce, de twee gesprekken die we hadden vond ik er fijn en inspirerend.

Mede door de gesprekken met jou, een jaar rust en rondkijken ben ik op werken en leren verzorgende IG gekomen. Ik ga aan de slag als verzorgende IG en ga 1 dag naar het school op het ROC. Ik start morgen met introductiedagen, heel veel zin in!

Jouw rust heeft mij ook rust gegeven en de zekerheid dat ik iets moest gaan doen wat echt bij mij past.

Margreet van Keulen