Mindfulness

Mindfulness is al jaren heel populair. Dat is niet verwonderlijk, omdat dit programma erg succesvol blijkt te zijn voor de Westerse mens die in de huidige maatschappij. We hebben zoveel prikkels te verwerken en de huidige leefstijl maakt het allemaal niet gemakkelijker. 

REDUCEREN VAN STRESS

 TOENAME VAN RUST

 BETER KUNNEN RELATIVEREN

BEWUSTER WORDEN VAN GEVOEL

BEWUSTZIJN OVER DE AUTOMATISCHE PILOOT EN PATRONEN

TOENAME VAN CONCENTRATIE

De afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid door middel van een individueel traject mindfulness. Deze training is vaak het begin van een bewustwording ten aanzien van stresspatronen en een start van een andere manier van leven. Het voordeel van de individuele training is dat ik het helemaal op maat kan inzetten. Het is eigenlijk een persoonlijk coaching-traject en die verbind ik met de onderwerpen van de training.  Daardoor kunnen we inspelen op jouw specifieke vragen en kan ik afstemmen op jouw unieke ontwikkelingsproces. Ook als er tussendoor even iets helemaal niet lukt, kan je altijd bellen of appen. Het is een training die je gelijk in de praktijk kunt brengen tijdens het doorlopen van de training. Daarnaast leer je mediteren waarmee je een instrument hebt wat je je hele leven kunt inzetten en een begin kan zijn van een andere levenswijze. 

Een individueel traject loopt ongeveer drie maanden en eens in de twee weken plannen we in een bijeenkomst. Tussendoor zul je oefeningen doen om deze houding in het dagelijks leven te kunnen toepassen. Een onderdeel ervan is ook om dagelijks aan meditatieoefeningen te doen. 

Bij een individueel mindfulnesstraject kun je het volgende verwachten:

8 bijeenkomsten mindfulness. Na afloop heb je de volledige training doorlopen. 

Persoonlijke coaching op jouw specifieke thema’s

Een werkboek waar je de theorie kunt nalezen en als journal kunt gebruiken gedurende je training

Alle mindfulness meditaties op je telefoon

Nazorg en tips om mindfulness te integreren in je leven na de training

 

Ben je geïnteresseerd hierin neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek of vraag meer informatie aan. Veel werkgevers vergoeden een traject, omdat het bijdraagt aan het werkplezier van de medewerkers en het stress en ziekteverzuim voorkomt. Als je op tijd erbij bent, kan dit zelfs een burn-out voorkomen! 

“Joyce  heeft mij met individuele mindfulnes coaching tools gegeven die praktisch toepasbaar zijn. De coachings sessies hebben me geholpen weer bewuster in het leven te staan, met meer rust en gevoelsmatig ook meer tijd. Ook mijn energie is verbeterd. 

Tijdens dit traject ben ik ook bij haar meditatiegroep begonnen. Dit is een fijne groep. De meditaties en het energetisch ondersteunen ervaar ik als prettig en zinvol.

Dank je wel Joyce, voor de fijne begeleiding! 

Carlijn

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Je inschrijving is gelukt!