“Hoe kun je ten volle leven en het beste uit jezelf halen op alle levensgebieden
en je door liefde laten leiden?”

Misschien is dit wel de vraag die mij het allermeeste bezighoudt. Ik vind het zo boeiend dat ik er ook mijn werk van heb gemaakt.

Over Joyce Kool Coaching en Training

Achtergrond

In mijn professionele leven heb ik altijd met en voor mensen gewerkt in verschillende rollen als HR adviseur, (loopbaan)coach, re-integratiecoach en trainer.  Binnen mijn huidige werk combineer ik alles wat ik tot nu toe heb gedaan. Het is een plezier om mensen te motiveren, te stimuleren en te begeleiden naar een leven met beter passend werk, meer vreugde, gemak, minder stress of meer vrijheid.

Zolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door zelfontplooiing, bewustwording en zelfheling. Hoe kun je als mens écht gelukkig worden en wat kun je daar zelf aan doen?  Altijd op zoek naar nieuwe wegen en ontdekkingen heb ik op dit gebied veel trainingen en coaching doorlopen. Ook heb ik lessen healing tao, boeddhistische meditatie (Tibetaans en Vipassana), tantra en yoga gevolgd. Toen in 2016 mijn leven op zijn kop kwam te staan moest ik mijn hart volgen. Dat bleek niet een eenvoudige opgave, maar heeft me uiteindelijk veel dichter bij mezelf gebracht en heeft ook geleid tot een leven met meer liefde, plezier en innerlijke rust. De ervaringen in dit (spirituele) bewustwordingsproces integreer ik in het contact met cliënten.

 

Werkwijze

Mensen nemen contact op als ze en loopbaanvraag hebben, kampen met stress of een thema op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling willen verkennen.  Ik werk voor organisaties en voor particulieren. Alle trajecten zijn op maat en duren kort of langer. Nooit langer dan nodig. In mijn coaching neem ik de tijd om tot de kern van de vraag of probleem te komen. De ene keer geeft dat stof tot nadenken en de andere keer kunnen de inzichten direct in de praktijk gebracht worden.

Het beste uit jezelf halen gaat over weten wat er geleefd wil worden, moed opbrengen om stappen te zetten en weten wat er in de wereld te koop is. Ook gaat het om bewust worden van patronen en overtuigingen die je belemmeren te doen wat er in potentie mogelijk is. 

Hoe je dan de verworven inzichten vervolgens omzet naar DOEN dat is een tweede belangrijke stap, wat onderdeel is van mijn begeleiding. Het is namelijk een groot verschil tussen weten wat je wilt (gevoel) en dat daadwerkelijk vinden of creëren in de buitenwereld.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?