Mediteren met JOYce

Coaching in Bussum

 

Coaching

Ieder coaching traject is anders en altijd op maat voor wat jij precies nodig hebt. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag.

Het gaat erom hoe jij lekkerder in je vel en tot volle bloei kunt komen. Dit kan in de vorm van een gesprek aan tafel, maar ook online of wandelend in de natuur. Meditatie gebruik ik ook vaak als onderdeel van de coaching, om in te voelen of mee af te sluiten, alsmede creatieve werkvormen of intuïtieve opdrachten.

Mijn werkwijze is open, intuïtief, confronterend en vriendelijk. Ik bied je een luisterend oor en volledige aandacht zonder oordeel. Door mijn invoelend vermogen halen we de vraag achter de vraag naar boven en dat geeft vaak een andere zienswijze. Ook de onbewuste patronen en overtuigingen, die in de weg staan komen aan bod. Het werk van Carl Jung is een inspiratiebron hiervoor, maar ook spirituele leraren als Eckhart Tolle, Jan Geurtz, het boeddhisme en de hedendaagse kennis die vrijkomt via verschillende kanalen. 

Ik ben gespecialiseerd op de volgende gebieden: 

  • Persoonlijke groei en transformatie
  • Werk, carrière en missie
  • Meditatie en bewustzijnsontwikkeling
  • Mindfulness en stresshantering
  • Hoog gevoeligheid en energiebeheer

Joyce heb ik leren kennen als iemand die doortastend is, spontaan, neemt de tijd, luistert goed en kijkt wat je nodig hebt gedurende het coachingstraject. Het intakegesprek voelde dan ook meteen goed. Zij stelde de juiste vragen en werd ik getriggerd om na te denken. Het lijkt zo makkelijk om zelf inzicht te krijgen in gestelde doelen. Echter vond ik het moeilijk om zonder emoties objectief naar mezelf te kijken. Dit was het juiste moment om me door Joyce te laten coachen. Tijdens het traject voelde ik me vrij om zaken te bespreken en te benoemen. Hierdoor kon Joyce mij de tools aanreiken die ik nodig had en inspelen op bepaalde situaties. De succesvolle samenwerking met Joyce is dat ik een hoofdstuk heb afgesloten en een nieuwe uitdaging ben aangegaan.

Sandra Mertens

Adviseur Huisvesting & Facilitair bij ROC TOP

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Je inschrijving is gelukt!