Visie & Missie

Wereld in verandering

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Door alle technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen gaat het leven steeds sneller. Mogelijkheden en keuzes zijn onbeperkt. Alle informatie die je zoekt is een paar muisklikken van je verwijderd. De huidige arbeidsmarkt is lastig, maar over niet al te lange tijd zijn er meer vacatures dan mensen. Hoe ga je dan met deze overvloed aan informatie en mogelijkheden om? Steeds belangrijker wordt het om te weten wie je bent, wat je in huis hebt en hoe je dat het beste kunt inzetten.

Holistische mensvisie

In mijn werk laat ik me inspireren door een holistische mensvisie, wat concreet betekent dat ik me niet alleen richt op wat iemand in de uiterlijke wereld heeft gedaan (opleiding en werkervaring), maar ook wat iemand in wezen is (geheel aan talenten, drijfveren, wensen, verlangens etc.).

Het beste uit jezelf         

In de kern houd ik me altijd bezig met hoe mijn kandidaat het beste uit zichzelf kan halen. Het kan gaan om te (her)ontdekken wie hij is of het opruimen van belemmerende overtuigingen of bijstellen van verwachtingen. Het kan ook gaan om (de nieuwe inzichten) doeltreffend te presenteren, zodat kwaliteiten en wensen tot uitdrukking kunnen komen in een nieuwe baan.

Heb jij alles in huis?

Waarvoor ben jij in de wieg gelegd? En heb je alles in huis om je missie te volbrengen? Ik ben daarvan overtuigd. Je kunt je dromen en ambities waarmaken! Dat het pad tot het vinden van je eigen missie de nodige hobbels kent is ook waar. Iedere hobbel brengt je weer naar het volgende station. Als je er telkens van leert en je in jezelf blijft geloven is er veel mogelijk. Mijn missie is het helpen van anderen bij het vinden van hun unieke kwaliteiten, zingeving en (loopbaan)perspectief.