Meditatie

 

 

Praten, denken en analyseren kan heel nuttig zijn, maar om werkelijk stil te zijn en je verhouden tot wat er ieder moment weer is, dat is een hele kunst. Mensen zeggen soms dat meditatie zweverig is. Ik denk dat het volgen van alle bewegingen van de geest, je juist bij jezelf en met beide benen op de aarde zet. En je leert je gedachten niet zo serieus te nemen. De meeste stress wordt gecreëerd door onze gedachten en automatische patronen. Het kan een enorme positieve verandering in je leven teweegbrengen als je leert mediteren.

 

WIL JE THUISKOMEN IN JE LIJF?

 WIL JE MEER RUST EN HELDERHEID ERVAREN?

 WIL JE WEER IN CONTACT MET JEZELF KOMEN?

Online

Via meditatie.live en geeft Joyce eens in de drie weken op vrijdagochtend meditatie voor dit professionele en unieke platform.

Met je abonnement kun je op iedere werkdag een live online meditatie bijwonen vanaf jouw eigen locatie. Met slechts één muisklik kom je via de knop LIVE in de online meditatieruimte.

En mocht je de meditatie van jouw favoriete trainer hebben gemist, dan kun je de uitzending gewoon terugkijken via het Archief. Met een jaarabonnement tot wel 12 maanden lang!

Als partner van meditaitie.live kan ik je er alles over vertellen. Heb je interesse laat het me dan weten. 

Nog niet bekend met mediteren? Volg dan eerst de Workshop Leren mediteren

Op zich is meditatie heel eenvoudig, je hoeft alleen maar te ZIJN. Maar in de eenvoud ligt ook het verraderlijke, want eenvoudig ZIJN is niet altijd gemakkelijk te bereiken, omdat we doorgaans in de “rat race” van gedachten zitten. Wil je echt wat aan meditatie hebben dan is het integreren in je dagelijks leven een belangrijk punt. Het is niet zo dat je dagelijks een uur zou moeten mediteren, maar als je dagelijks 10 minuten hebt, dan kun je al een routine opbouwen. 
Als je wilt leren mediteren om zo de hectiek van het leven beter aan te kunnen dan heb ik onderstaand aanbod voor je: 

  • Een workshop van 2,5 uur in Heart House, waarin we een aantal korte meditaties doen met genoeg tijd voor uitleg en nabespreking. 
  • Vervolgens ga je thuis aan de slag met ingesproken meditaties.
  • Daarna hebben we twee keer ca. 20 minuten een videocall om ervaringen te bespreken en vragen te stellen. 

Kosten € 299,– incl. BTW in totaal voor één tot drie personen. 
Daarna kun je aansluiten bij mijn meditatiegroepje en/of online meditaties bij meditatie.live gaan volgen.