Meditatie

Praten, denken en analyseren kan heel nuttig zijn, maar om werkelijk stil te zijn en je verhouden tot wat er ieder moment weer is, dat is een hele kunst. Mensen zeggen soms dat meditatie zweverig is. Ik denk dat het volgen van alle bewegingen van de geest, je juist bij jezelf en met beide benen op de aarde zet. En je leert je gedachten niet zo serieus te nemen. De meeste stress wordt gecreëerd door onze gedachten en automatische patronen. Het kan een enorme positieve verandering in je leven teweegbrengen als je leert mediteren.

 

WIL JE THUISKOMEN IN JE LIJF?

 WIL JE MEER RUST EN HELDERHEID ERVAREN?

 WIL JE WEER IN CONTACT MET JEZELF KOMEN?

Live in Bussum

Iedere woensdagavond geeft Joyce Kool een meditatiebijeenkomst in Heart House. Joyce geeft een combinatie van zitmeditaties en eenvoudige lichaamsoefeningen in aandacht. In de meditaties beoefenen we zelfliefde, bewustwording van gedachten, dankbaarheid, aarding en meer. Je gaat opgefrist, helder en ontspannen weer de deur uit.

Praktische informatie:

Iedere woensdag van 20.15 – 21.30 uur

Locatie: Heart House in Bussum

Lesgeld: € 100 voor 8 bijeenkomsten

Wil je meer weten? Kom dan eens kennismaken en doe mee met een gratis proefles. Bel Joyce op 06 – 26 88 21 80

of meld je aan via de website.

Online

Via meditatie.live en geeft Joyce eens in de drie weken op vrijdagochtend meditatie voor dit professionele en unieke platform.

Met je abonnement kun je op iedere werkdag een live online meditatie bijwonen vanaf jouw eigen locatie. Met slechts één muisklik kom je via de knop LIVE in de online meditatieruimte.

En mocht je de meditatie van jouw favoriete trainer hebben gemist, dan kun je de uitzending gewoon terugkijken via het Archief. Met een jaarabonnement tot wel 12 maanden lang!

Als partner van meditatie.live mag Joyce je gratis een proefabonnement van één maand aanbieden.

Bevalt je dit nu heel goed dan kun je daarna een abonnement afsluiten vanaf € 10,– per maand. Als je dit via Joyce doet dan steun je haar als trainer.

“Joyce  heeft mij met individuele mindfulnes coaching tools gegeven die praktisch toepasbaar zijn. De coachings sessies hebben me geholpen weer bewuster in het leven te staan, met meer rust en gevoelsmatig ook meer tijd. Ook mijn energie is verbeterd.

Tijdens dit traject ben ik ook bij haar meditatiegroep begonnen. Dit is een fijne groep. De meditaties en het energetisch ondersteunen ervaar ik als prettig en zinvol.

Dank je wel Joyce, voor de fijne begeleiding!

Carlijn

Nog niet bekend met mediteren? Volg dan eerst de Workshop Leren mediteren

Op zich is meditatie heel eenvoudig, je hoeft alleen maar te ZIJN. Maar in de eenvoud ligt ook het verraderlijke, want eenvoudig ZIJN is niet altijd gemakkelijk te bereiken, omdat we doorgaans in de “rat race” van gedachten zitten. Wil je echt wat aan meditatie hebben dan is het integreren in je dagelijks leven een belangrijk punt. Het is niet zo dat je dagelijks een uur zou moeten mediteren, maar als je dagelijks 10 minuten hebt, dan kun je al een routine opbouwen. 
Als je wilt leren mediteren om zo de hectiek van het leven beter aan te kunnen dan heb ik onderstaand aanbod voor je:

  • Een workshop van 2,5 uur in Heart House, waarin we een aantal korte meditaties doen met genoeg tijd voor uitleg en nabespreking. 
  • Vervolgens ga je thuis aan de slag met ingesproken meditaties.
  • Daarna hebben we twee keer ca. 20 minuten een videocall om ervaringen te bespreken en vragen te stellen. 

Kosten € 299,– incl. BTW in totaal voor één tot drie personen. 
Daarna kun je aansluiten bij mijn meditatiegroepje en/of online meditaties bij meditatie.live gaan volgen.