Profiel Joyce

Mijn naam is Joyce (’70) en ik woon in Bussum. In 2005 heb ik mijn eigen bedrijf Joyce Kool Coaching en Training opgericht. Nadat ik jarenlang als HRM adviseur gewerkt had voor diverse bedrijven ben ik me gaan specialiseren in het vak van loopbaanprofessional, coach en trainer.

Inspiratiebron

Mijn grootste inspiratiebron is het leven zelf. Persoonlijke ontwikkeling is in mijn ogen een continu proces, ook voor mij. Mijn motto is: alles uit het leven halen wat er in zit! Dat betekent overigens niet dat ik van alles moet bezitten of najagen. Het gaat om het accepteren wat er is geweest en tevreden zijn met wat er nu is. Leven in het moment en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. En dat is veel! Veel meer dan je in de gaten hebt wanneer je aan het hollen bent, bezig bent met straks, morgen en alles wat er nog moet in je hoofd. Een bewuste levenswijze probeer ik me eigen te maken door me te bekwamen in meditatie, yoga, mindfulness, training en coaching op mijn vakgebied.

Mijn aanpak

De afgelopen jaren heb ik tal van kandidaten begeleid bij coachingsvragen, loopbaanvragen en na ontslag. Ik geef trainingen in het bedrijfsleven op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Mijn aanpak is persoonlijk, doelgericht en intuïtief. Echt luisteren, sensitiviteit, betrokkenheid en rust zijn de kwaliteiten die kandidaten waarderen.

Dilemma’s en vragen

Alle dilemma’s en vraagstukken over combinatie werk en moederschap, zelfstandig ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, balans werk/privé en waarmaken van je ambities zijn de afgelopen jaren ook bij mezelf voorbijgekomen.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

Groet,

handtekening-joyce